Plaža Vale Škura, Veli Lošinj

# Plaža Vale Škura, Veli Lošinj

Kvarner

Veli Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Sjeverno od mjesta Veli Lošinj, prije ulaska u Mali Lošinj u prirodnoj uvali se skrila prelijepa plaža Vale Škura. U prirodnom je okruženju, ukrašena šumom, stijenama i naravno plavim bojama Jadrana. Plažom se proteže i šetnica, idealno mjesto za uživanje u prirodnim ljepotama. Laganom šetnjom kroz šumu odmorit će te se čak i izvan sezone kupanja. Pogled sa šetnice je fenomenalan, a tu je i karakterističan miris borovih iglica. Ako tome pridodate cvrkute ptica, onda lako predočite ljepotu prirodne plaže kakva je ova naša. Obala je stjenovita, ali je pogodna za kupanje, za one malo spretnije. Voda je mirna, ugodno topla i jako čista. Boje mora su još jedan opuštajući element, a to najbolje možete vidjeti sa fotografija koje smo postavili. Pogledajte ostale plaže u Velom Lošinju.

Objekti u blizini: Vitality Hotel Punta (300 m)

Plaža Vale Škura, Veli Lošinj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala