Plaža Zabodarski

# Plaža Zabodarski

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Baš ispod zračne luke Mali Lošinj nalazi se ova prelijepa plaža Zabodarski. Našu plažu krase stijene koje izranjaju iz mora, te lijepi šljunak na glavnom dijelu. More je pri obali dovoljno plitko, da se djeca mogu igrati a odrasli rashladiti povremeno kada sunce postane odveć jako. Na par metara od obale se može i zaplivati, zaroniti i uživati u vodi u potpunosti. Pogled sa plaže, osim stijena koje smo spomenuli, krasi i silueta malenog otočića Zabodarski. Plaža je i dobila ime po njemu, jer se otočić jasno vidi i dominira krajolikom. Na plaži nema velikih gužvi, zbog čega je posebno pogodna osobama koje uživaju u miru i tišini. Ako ste se pronašli u ovoj priči, pozivamo vas da dođete i provedete najljepše trenutke odmora baš ovdje. Pogledajte ostale plaže Mali Lošinj.

Objekti u blizini: Zabodarski otok 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Zabodarski
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala