Plaža uvala Blatina Mali Lošinj

# Plaža uvala Blatina Mali Lošinj

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Na zapadnoj obali Malog Lošinja, u velikoj uvali se smjestila plaža Blatina. Okružena je ugostiteljskim objektima, privatnim smještajnim kapacitetima i terenima za raznoliki zabavni sadržaj. Plaža je lijepa, dobro opremljena i odlično posjećena. Ponuda je vrhunska, jer ovdje imate sve što može zatrebati na ljetnom odmoru. Gosti dolaze iz svih krajeva, svih starosnih skupina i različitih interesa. Pogodna je naša plaža za mlade parove, grupe prijatelja kao i za roditelje sa djecom. More je čisto, mirno je i ugodno toplo. Za zabavu u moru možete iznajmiti manji jedrenjak, kajak ili pak pedaline. Tu je i teren za vaterpolo, u slučaju da se sakupi dovoljan broj za kvalitetnu utakmicu. Uz plažu, u prirodnom hladu borove šume se nalazi dječje igralište. Vaši klici bit će oduševljeni i u zanosu igre dok se vi odmarate pod ljetnim suncem. Krajolik možemo opisati kao dominantnu plavu boju Jadranskog mora, koju na trenutak prekida zelenilo borovih iglica. Iza drveća se naziru raznoliki oblici, točnije to su smještajni kapaciteti i prateći ugostiteljski objekti. Dođite na našu plažu i pružite si vrhunski odmor.

Objekti u blizini: Latino Beach bar, restoran Kaktus, Restaurant Diana, Hotel Bellevue, restoran Cigale, Restaurant Pin & Oli

 

Plaža uvala Blatina Mali Lošinj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala