Plaža Porta Šešula, Mali Lošinj

# Plaža Porta Šešula, Mali Lošinj

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Zovu je Porta Šešula. Riječ je o prirodnoj plaži prelijepog krajolika. Izolirana je i često posjećena, većinom sa mora ali dođu neki gosti i sa kopna. Ovdje vole doći nautičari, posebno zbog čistog mora i toga što plaža ima stjenovitu i nepristupačnu obalu. Plaža je zaista prekrasna, no većim dijelom nepristupačna. Sačinjena je od oštrih stijena, koje plijene ljepotom ali također podsjećaju da prirodu treba poštivati. More je mirno, lijepih boja i ugodno toplo. Prava je to kombinacija za usidriti jahtu pred obalom i uživati na ljetnom suncu. Na obali nema velikih gužvi, pa će nautičari u potpunosti uživati u gotovo potpunom miru. Par objekata uz plažu primit će svoje goste i to je to. Tek par ljudi na plaži, i nešto na plovilima mogu da uživaju u svom malenom djeliću Jadranskog mora. Nedaleko od ove plaže se nalazi uvala Vela Draga.

Plaža Porta Šešula, Mali Lošinj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala