Plaža Prižinja Rabac, Istra

# Plaža Prižinja Rabac, Istra

Istra

Rabac

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Rabac
07.04.2017. 08:09 dodajeIvan

U malenoj uvali iznad naselja Rabac, uz ulicu Prižinja nalazi se i plaža istoga imena. Plaža Prižinja nalazi se u prirodnom okruženju, među stijenama i zelenim granama. Šljunčana je i jako lijepa. Plaža je zapravo jako popularna, jako dobro posjećena, što možete vidjeti sa fotografija koje smo postavili. Do glavnog dijela se spuštate betoniranim stepenicama, a jednom kada dođete na plažu tu će te i ostati sve do kraja dana. Preporuka: Plaža Girandella Rabac. Dobro se opremite da možete uživati i u potpunosti iskoristiti dnevno sunce. Plažu zapljuskuje čisto i ugodno toplo more. Boje mora su kristalne, različitih nijansi plave i zelene, ovisno o jakosti sunca. Ima na plaži i nešto hladovine, ali glavni istureni dio većinom je pod suncem. Ponesite sa sobom suncobran ako ga imate, u kombinaciji sa kremom za sunčanje koja je obvezna. Nadamo se da ćete uživati.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Prižinja Rabac, Istra
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala