Plaža Maršal Tito u mjestu Rabac

# Plaža Maršal Tito u mjestu Rabac

Istra

Rabac

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Rabac
06.04.2017. 14:02 dodajeIvan

Ovo je glavna plaža našeg mjesta. Plaža Maršal Tito posebna je po svojoj ljepoti, čistoj obali i naravno moru kristalnih boja. Plaža je sačinjena od šljunka, ima blagi prilaz u more i jako je popularna. Mnogi dođu ovdje na sunčanje i kupanje, a pored plaže se nalaze ugostiteljski objekti sa bogatim sadržajem. Osim kafića, spomenut ćemo klubove za omladinu, koji rade do kasno u noć. Naravno, dobrodošli su svi koji se osjećaju mlado. Plaža je sa strane ograđena stijenama, na kojima se opet nastavljaju zidovi i druge građevinske konstrukcije. Sve je lijepo ukomponirano za što bolji osjećaj dok boravite na plaži. Nadamo se da ćete posjetiti Rabac i doći na našu plažu. Preporuka: Plaža Prižinja Rabac.

Objekti u blizini: Luna Caffe Bar, Pizza cut fianona, Miramar Sunny Hotel by Valamar 3*, Beach Club Valamar, restoran La pentola, restoran Craft

Plaža Maršal Tito u mjestu Rabac
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala