Plaža Sveti Andrija Rabac

# Plaža Sveti Andrija Rabac

Istra

Rabac

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Sveti Andrija je malena šljunčana plaža koja se nalazi u jednoj maloj uvali smještena između hotela Miamar, Allegro i Valmar te je bogata ugostiteljskom ponudom u sklopu hotela koji se nalaze u blizini. Plaža je smještena podno šetnice koja se proteže duž cijele obale.  Plaža posjeduje plavu zastavu a stabla uz samu plažu osiguravaju hlad na djelu plaže. Pogledajte sve plaže Rabac.

Plaža Sveti Andrija Rabac
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Plaža je jako lijepa, dobro uređena i opremljena. Na našoj plaži imate tuševe, kabine za presvlačenje i naravno ležaljke za iznajmiti. Posebno želimo istaknuti osmatračnicu, sa koje naši spasioci brinu za sigurnost kupača. Iza plaže se nalaze mnogi privatni smještaji, te sportski tereni za dnevnu zabavu. Plaža sv. Andrija jedna je od popularnijih u mjestu Rabac, ali gužve nisu nesnosne. Ukrašena je šljunkom, te čistim morem prelijepih zelenih boja. Voda je ugodno topla, baš za ljetno osvježenje nakon izležavanja pod suncem.
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala