Plaža Lanterna Rabac, Labin

# Plaža Lanterna Rabac, Labin

Istra

Rabac

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Rabac
06.04.2017. 14:09 dodajeIvan

Plaža Lanterna nalazi se na istočnom dijelu obale u mjestu Rabac. Plaža je dijelom stjenovita, a negdje poravnata i ukrašena šljunkom. Iza plaže se nalaze luksuzni hoteli, pa nas ne čudi velika popularnost plaže. Dobro je posjećena, opremljena i ovdje svi uživaju. Na plaži imate tuševe i kabine za presvlačenje, a posebno želimo istaknuti i uzvišene osmatračnice iz kojih na vašu sigurnost pazi spasilačka služba. Na stjenovitim dijelovima plaže se nalaze betonske konstrukcije, koje će vam olakšati pristup moru te izlazak iz mora. Možemo se pohvaliti čistim morem, prelijepih boja koje u ljetnim danima ima ugodnu temperaturu. Još jedna slična plaža je Girandella Rabac. Veselimo se vašem dolasku.

Objekti u blizini: Valamar Girandella Maro Suites, Hotel Valamar Girandella Resort, Casa Valamar Sanfior 4*, Valamar Girandella Resort 4*, Hotel Valamar Sanfior 4*, Miramar Sunny Hotel by Valamar 3*

Plaža Lanterna Rabac, Labin
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala