Plaža Galeb Duće

# Plaža Galeb Duće

Srednja dalmacija

Duće

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Duće
25.02.2017. 14:10 dodajeIvan

Ova plaža je među zadnjim plažama ako idete iz mjesta Duže prema Omišu. Lijepa je i posebno se ističe zbog konfiguracije terena. Ako pogledate fotografiju znat ćete o čemu pišemo. Iza plaže nalaze se strme stijene, no ona je sva od sitnog pijeska. Posebna je i po izraženom zelenom raslinju po spomenutim stijenama kao i po pjeskovitom morskom dnu. I ovdje je more čisto, umjereno osvježavajuće i prikladno za kupanje. Zbog sitnog pijeska plaža je pogodna svim osobama, ali posebno djeci za igru. Možete na plaži iznajmiti pedalinu, suncobran ili ležaljku. U blizini su privatni smještaji, kao i kafić sa ponudom raznih osvježavajućih pića. Par nižih stabala nalazi se i na samoj plaži, pa će oni koji prvi stignu imati svoj prirodni hlad. Preporuka: Gradska plaža Omiš.

U blizini: Amfora beach bar, picerija gajeta duće, cafe bar berekin

Plaža Galeb Duće
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala