Plaža Golubinka – Duće

# Plaža Golubinka – Duće

Srednja dalmacija

Duće

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Duće
24.02.2017. 08:25 dodajeIvan

Ako idete prema Splitu, nakon plaže Rogač stižete na plažu Golubinka. I ona se nalazi u naselju Duće, prostrana je sa par uvala. Plaža ima barove koji rade u noć, popularna je među mladima i puna zabavnog sadržaja. Sačinjena je od sitnog šljunka. Nna plaži imate tuševe i kabine za presvlačenje, te mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana. Za zabavu, tu su pedaline i za one malo vještije iznajmljivanje Jetsky jurilica. Plažom su narasla manja stabla, koja će vremenom davati hlad, ali još su nedovoljno razvijena i hlad koji pružaju nije dostatan. Svakako ponesite kreme za sunčanje, te suncobran ako imate. Pristup moru je blag i lagan, a dalje se pruža plićak još dva ili tri metra. Spomenuli smo barove, pa samo još da kažemo kako rade i u noćnim satima. Uživajte u dobroj glazbi, društvu i osvježavajućem piću po izboru.

Preporuka: Plaža Galeb Duće.

U blizini: Hotel Damianii, Restaurant Dalmacija, Shooko Beach Bar, Sidro Bar, Caffe "MORE"Plaža Golubinka – Duće
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala