Plaža Rogač – Duće

# Plaža Rogač – Duće

Srednja dalmacija

Duće

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Duće
24.02.2017. 08:12 dodajeIvan

Na obali mjesta Duće nalazi se šljunčana plaža Rogač. Smještena je u samom centru, pored Poljičke ceste. Pored plaže se nalazi autokamp, koji je dobro posjećen pa njegovi gosti uživaju na ovoj sunčanoj plaži. Osim autokampa, pored plaže se nalaze i kafići, jako dobro opremljeni sa prikladnom ponudom pića za osvježenje. Ima tu još sadržaja za zabavu, možete iznajmiti vožnju brodom, ili odraditi jednu brzu vožnju gliserom. Osim ugodnog odmora u miru i tišinu, ovdje imate mogućnost da se dobro zabavite. Plaža je dugačka, proteže se obalom kroz par malenih zaljeva, pa ima tu za svakoga ponešto. Osunčana je kroz cijeli dan pa je dobro imati kremu za sunčanje, te po mogućnosti suncobran. U dijelu gdje se nalazi autokamp ima hlada, pa ste već zaštićeni prirodnom hladovinom ako ste gost kampa. Preporuka: Plaža Golubijanka Duće.

U blizini: Kamp Duće, Camping Miroslav, Caffe-bar Rećina, Camping M, Camp "Ivo", Hotel Plaža Duće, Restoran Forum

Plaža Rogač – Duće
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala