Gradska Plaža Punta Omiš

# Gradska Plaža Punta Omiš

Srednja dalmacija

Omiš

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Omiš
25.02.2017. 15:02 dodajeIvan

Plaža Punta nalazi se na ušću rijeke Cetina. Posebna je po sitnom pijesku i boćatoj vodi koja ga zapljuskuje. Lijepo je uređena, i jako dobro opremljena. Plaža je pogodna za sve osobe, posebno za najmlađe i igre u pijesku. Na samoj plaži se nalaze barovi, kao i u neposrednoj blizini. Tu su i restorani sa bogatom ponudom hrane i pića. Jednim dijelom ovu plažu krase drvoredi manjih stabala, a uz samu obalu šarenilo suncobrana. Na plaži imate kabine za presvlačenje i tuševe. Pogodna je za sportske aktivnosti, kao i za odmor u ležećem položaju. Ako ste došli da uživate cijeli dan na plaži – odlično, jer sve što vam zatreba je u blizini. Kada se pojavi jako sunce, samo se zaputite do prvog kafića ili restorana. Uživajte u okusima jela i pića koja se ovdje nude. Preporuka: Mala Luka Omiš, plaža Stanići Omiš.

U blizini: Cocktail bar "Dal Mare", bar La Fabbrica, restoran Bastion, kupalište Punta


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Gradska Plaža Punta Omiš
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala