Plaža Artina – Lokva Rogoznica

# Plaža Artina – Lokva Rogoznica

Srednja dalmacija

Omiš

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Omiš
25.02.2017. 16:12 dodajeIvan

Odmah ispod Jadranske magistrale, u mjestu Lokva Rogoznica, nalazi se očaravajuća plaža Artinau blizni plaže kampa Sirena. Iako pomalo izdvojena, ne tako popularna, ova plaža je reprezentativni primjerak. Možda je i bolje da za nju nisu svi čuli, i da dođu samo odabrani gosti. Fotografije najbolje mogu opisati ljepotu plaže, dočarati boje mora i kontrast zelenila koje se nadvilo iznad. Ovaj prirodni ambijent smješten je uz autokamp Sirena, u sklopu kojega imate i restoran sa svim vrstama jela. Na ovoj plaži nećete ostati ni gladni ni žedni, a kako možete vidjeti, neće nedostajati ni odmora zbog kojeg ste i došli. Jednim dijelom na plaži rastu niske grane, sa laganim hladom, dok se prava hladovina može pronaći u šumi u kojoj se nalazi spomenuti kamp. Plaža ima kabine za presvlačenje, i košare za otpatke. Nema na plaži dječjeg igrališta, ali zabave za mališane neće nedostajati. Osim igranja u pijesku ili kupanja, svakako će biti zanimljivo i u obližnjoj borovoj šumi. Naravno, treba biti na oprezu jer je teren strm, pa na djecu treba paziti. Preporuka: Plaža Lokva Rogoznica.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Artina – Lokva Rogoznica
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala