Plaža Kašjuni – Split

# Plaža Kašjuni – Split

Srednja dalmacija

Split

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Split
22.02.2017. 14:00 dodajeIvan

Marjanska šuma krije još jednu prelijepu plažu u Splitu. Plaža Kašjuni smještena je u istoimenoj uvali, na južnom dijelu marjanske obale. Jako je popularna, i naravno popunjena. Do plaže možete stići automobilom, parkirati ga u blizini i nastaviti po čistom bijelo šljunku. Jednim dijelom je stalno na suncu, sa poredanim ležaljkama dok se na drugom kraju skriva u zelenilu borove šume. Plaža je u potpunosti opremljena i pogodna je za sve vrste gostiju. Neće vam ništa nedostajati, pa ovdje možete provesti cijeli dan. Kada vam je dosta kupanja, ili sunčanja, slobodno prošećite kroz šumu ili svratite u obližnji restoran. Ponuda jela je odlična, kao i osvježavajućih pića. Malo je plaža koje se mogu na ovaj način prezentirati u svijetu. Ovo je jedna koja plijeni pažnju i svojom ljepotom i sadržajem. Gosti to prepoznaju i svake godine popune plažu gotovo do zadnjeg mjesta. Preporuka: Plaža Bačvice Split.

U blizini: Marjan Park - Jug, Uvala Kašjuni, Joe's Beach Lounge & Bar, Plaža Za Pse


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Kašjuni – Split
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala