Plaža Trstenik Split

# Plaža Trstenik Split

Srednja dalmacija

Split

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Split
23.02.2017. 08:18 dodajeIvan

Šljunčana plaža u Splitu popularna je iz više razloga. Uz samu plažu Trstenik nalaze se barovi sa odličnom ponudom pića. Osim toga, blizu su i mnogi restorani, ali ono najvažnije – na plaži imate i na biranje mnoge zabavne sadržaje u vodi. Možete se provozati ludom brzinom na balunu ili letjeti padobranom iznad površine mora. Adrenalinska zabava je zajamčena. Ako pak ne želite, onda lijepo legnite na ležaljku, i dok se sunčate promatrajte druge dok se zabavljaju. Na plaži je urađena i pristupna rampa za osobe sa invalidskim kolicima. More je čisto i mirno, sa blagim povećanjem dubine. Nije ova plaža plitka kao Bačvice ili plaža Firule, pa nećete gledati turnir u piciginu. Ipak, ima na Trsteniku drugih sportova. Slobodno se pridružite zabavi.

U blizini: Cox Bar, Adriatic Queen apartments, Restoran Velo misto


Plaža Trstenik Split
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala