Plaža za pse Split - Duilovo

# Plaža za pse Split - Duilovo

Srednja dalmacija

Split

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Split
23.02.2017. 10:25 dodajeIvan

Plaža Duilovo je službena plaža za pse sa svim pratećim sadržajima prilagođenim prvenstveno kućnim ljubimcima, ali i njihovim vlasnicima. Na plaži nema velikih gužvi i zbog toga je dobar izbor ako želite odmor u tišini i manjoj gužvi sa svojim kućnim ljubimcima bez straha da će vam netko prigovoriti. Za razliku od drugih splitskih plaža, Duilovo će ponuditi ipak malo intimniji i mirniji prostor. Na plaži se nalaze tuševi, svlačionice, kućice za pse, stalci s vrećicama za otpad te zdjelice za vodu. U neposrednoj blizini plaže nema pripadajućih ugostiteljskih objekata, pa je dobro ponijeti sa sobom vodu i ostale potrebne stvari za plažu. Ako se poželite sjesti na piće ili neko ukusno jelo, morat ćete otići sa plaže i uživati na nekom drugom mjestu. Ne smatrajte to problemom, druge plaže su ipak blizu i bogate su takvim sadržajem. Pogledajte: Plaža Žnjan, plaža Firule Split

U blizini: Hotel Zagreb, Duilovo Park

Plaža za pse Split - Duilovo
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala