Kamp Kamenjak Premantura Plaža

# Kamp Kamenjak Premantura Plaža

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Premantura
31.03.2017. 14:24 dodajeIvan

Ovu plažu u potpunosti opisuje njezino ime – Kamenjak je baš plaža u kamenu, točnije kamenim stijenama. Do plaže možete doći osobnim automobilom, kojeg ostavite na uzvišenju a do plaže nastavljate pješice. Kada se spustite do mora dočekat će vas velike kamene plohe, i naravno more koje ih dodiruje. U blizini se nalazi plaža Kolumbarica Premantura i uvala Portić. Iako bi se po imenu plaže moglo zaključiti da nije baš pristupačna, ona je odlična za sunčanje i kupanje. Stjenovite plohe su ravne i odlično okrenute za dnevno sunčanje. U more ulazite na dijelu gdje se stjenovite ploče pod laganim nagibom uranjaju u more. Ovu plažu okružuje priroda i sva je u tom điru. Ako budete dolazili dobro se opremite i ponesite sa sobom stvari koje vam mogu zatrebati. Za cjelodnevno uživanje na suncu važno je zaštititi se kremom za sunčanje, a sa sobom trebate ponijeti dovoljno vode i ostalih potrepština. Ako ste avanturističkog duha, i ne tražite luksuz u obliku kafića i restorana, ova plaža je kao stvorena za vas.

Objekti u blizini: uvala Debeljak, Kap Kamenjak, Safari Bar, Beach Bar 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Kamp Kamenjak Premantura Plaža
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala