Uvala Runke Premantura

# Uvala Runke Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Premantura
01.04.2017. 08:16 dodajeIvan

Skrivena u uvali, na sjevernom dijelu naselja Premantura, sklonila se plaža Runke. Nalazi se plaža u istoimenoj uvali, a krasi je stjenovita obala i zelenilo borovih iglica. Kamp uz plažu jako je popularan. Kod nas dođu gosti iz cijeloga svijeta, da parkiraju svoje vozilo u hladovini i uživaju u čistom i jako mirnom moru. Spomenuli smo stjenovitu plažu, ali moramo naglasiti da je ona ipak lako prohodna i svima pristupačna. Položene stijene koje uranjaju u more odlične su za cjelodnevno sunčanje i povremeno kupanje. U blizini se nalaze uvale Guvnina i Tašalera. Velike zelene krošnje dat će prijeko potrebni prirodni hlad, te ugodan miris prepoznatljiv za priobalno područje. U našu uvalu dođu nautičari, i sa svojim jahtama uljepšaju cjelokupni dojam. Posjetite nas, odmorite se i opustite. Uživajte na našoj plaži i napravite odlične fotografije sa godišnjeg odmora. Čekamo na vas.

Objekti u blizini: ArenaRunke Campsite, Arena Tašalera Campsite

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Uvala Runke Premantura
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala