Plaža Mala Kolumbarica Premantura

# Plaža Mala Kolumbarica Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Premantura
31.03.2017. 12:31 dodajeIvan

Uvala Mala Kolumbarica ima stjenovitu obalu, sa jednim manjim šljunčanim dijelom na kojem se nalazi istoimena plaža. More je ovdje čisto, ali i duboko – baš za skakanje sa visokih stijena. Osim što neki dođu da bi se kupali, i sunčali na polegnutim stjenovitim plohama, dođu ovdje i osobe željne adrenalina. Skakanje sa stijena postalo je popularno u svijetu, pa se i ovdje okupe oni hrabri i vješti skakači. U blizini se nalazi kamp plaža Premantura Kamenjak. Obala i more su kao idealni za taj sport, pa ako se i ne usudite sami skočiti, vrijedi doći i vidjeti kako to drugi rade. Na samoj plaži nemate luksuza u obliku ugostiteljske ponude, zbog čega je dobro da se pripremite prije dolaska na plažu. Ipak, kada se zadovoljite kupanja i sunčanja, pa dobijete želju za osvježavajućim pićem, predlažemo da posjetite bar koji se nalazi u blizini.

Objekti u blizini: Kamenjak-Porer, Safari Bar, uvala Mala Kolumbarica


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Mala Kolumbarica Premantura
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala