Lipauska plaža – Bibinje

# Lipauska plaža – Bibinje

Sjeverna dalmacija

Bibinje

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Bibinje
15.02.2017. 14:10 dodajeIvan

Ova plaža se nalazi na izlazu iz Bibinja u smjeru Zadra. Plaža je šljunkovita na nekim dijelovima, ali se može pronaći i podloga zarasla niskim korovom. Zeleni dio plaže je u prirodnoj hladovini, dok se na šljunkovitom dijelu možete sunčati. Na plaži se nalazi dječje igralište, sa toboganom koji djeca obožavaju. Zabava im je zajamčena, a nakon igre se mogu osvježiti u moru koje je na par metara od igrališta. Lokalni kafići nalaze se uz samu plažu, i spremno će dočekati svakog gosta. Nakon sunčanja i napornog plivanja, sjednite u kafić i uživajte u pogledu na plažu i plavetnilo ispred vas. Pogledajte sve plaže Bibinje.

Lipauska plaža – Bibinje
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Plaža Lipauska je prva plaža u Bibinjama ako dolazite iz smjera Zadra. Plaža je šljunčana i s borovom šumom u pozadini koja osigurava hlad za veći dio plaže. Na plaži možete pronaći dva tri kafića u kojima se možete rashladiti uz piće ili sladoled, a za one koji više vole sport tu je teren za odbojku na pijesku.
Šime Bugarija
je vlasnik apartmana >


  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala