Plaža Duboka Draga Vir slike

# Plaža Duboka Draga Vir slike

Sjeverna dalmacija

Vir (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vir
04.02.2017. 18:48 dodajeIvan

Plaža Uvala Duboka Draga je za žitelje ovog mjesta posebno draga. Svojim gostima uvijek će preporučiti da posjete spomenutu plažu, a za nju često kažu da je najljepša plaža na Viru. Kažu otočani da je Uvala Duboka Draga najljepša plaža na Viru. U blizini se nalazi plaža Crvenka. Krasi je čisto more, te udaljenost od naseljenih mjesta. Smještena je na sjeverozapadnoj strani otoka, izvan otočkih naselja. Na plažu se može stići plovilom, poput glisera ili jedrilice. Sa kopna baš i nije pristupačna, no postoje makadamski putovi kojima možete doći. Kazali smo da je plaža udaljena od naselja, a to znači da se trebate opremiti prije nego krenete do nje. Temperatura mora Vir. Sa sobom ponesite sve što vam može zatrebati. Plaža je sačinjena od jarkih crvenih stijena i mješavinom pijeska i šljunka. Iako je zaleđina plaže zelena, riječ je o travi i niskom raslinju. Plaža nema prirodnog hlada, pa je dobro ponijeti suncobrane i kreme sa zaštitnim faktorom. More je ovdje plitko, mirno i pogodno za dječju zabavu. Zbog plitkog mora ova plaža je odličan izbor za osobe koje slabije ili nikako ne plivaju.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Duboka Draga Vir slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala