Plaža Vir Miljakovica

# Plaža Vir Miljakovica

Sjeverna dalmacija

Vir (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vir
06.02.2017. 10:35 dodajeIvan

Ova plaža je jako popularna, posebno među mlađom publikom. Gosti ovdje vole doći, što zbog lijepe plaže i sunčanja, što zbog popularnih noćnih barova u blizini. Plaža se nalazi blizu Donje Prezide. Provodi su ovdje česti, za što se brinu spomenuti lokalni objekti. Sama plaža je šljunkovita, sa blagim ulazom u more i jako pristupačna za mnoge goste. Neki manji dijelovi plaže su betonirani, a zadnji dio plaže je ukrašen zelenilom i palmama koje vijore na laganom povjetarcu. Koliko god je plaža atraktivna tijekom dana, ovdje se gosti okupljaju i u sitnim noćnim satima. Mladi jednostavno vole noćne provode, a dobar odabir glazbe, raznih pića i koktela pozivnica je svima da dođu. Nije ovo plaža u rangu Zrća, ali je sigurno jedna od najpopularnijih na otoku Viru. Dođite i zabavite se.

Plaža Vir Miljakovica
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala