Plaža Radovanjica – Otok Vir

# Plaža Radovanjica – Otok Vir

Sjeverna dalmacija

Vir (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vir
06.02.2017. 10:23 dodajeIvan

Između mora i ulice Stari put na Viru, smjestila se plaža Radovanjica. Plaža je uređena u potpunosti, sačinjena od šljunka i dijelom betonirana. Odlična je za cjelodnevni odmor, jer uz plaži imate sve što vam može zatrebati. Betonirani dio dobar je za sunčanje, a čisto more dobro će doći kao povremeno osvježenje. Iako se uz plažu nalaze palme i druga niža stabla, na njoj nema prirodnog hlada. Bilo bi dobro da sa sobom ponesete suncobran ili da iznajmite jedan na štandovima uz plažu. Ako vam je na trenutak dosta sunčanja i kupanja, pored su ugostiteljski objekti koji će vas rado dočekat. Izbor osvježavajućih pića je raznolik pa će svatko nešto pronaći za sebe. Plaža je pogodna za sve uzraste, za obitelji kao i parove bez djece. Za potpuni užitak na plaži moguće je iznajmiti ležaljke, a nakon sunčanja će mnogima dobro doći šetnja spomenutom cestom. U blizini ove plaže se nalazi plaža Sapavac.

Plaža Radovanjica – Otok Vir
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala