Plaža Amarin Rovinj

# Plaža Amarin Rovinj

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Rovinj
23.03.2017. 16:04 dodajeIvan

U samom dodiru sa morem plaža Amarin je pješčana, sa blagim spustom i pogodna za sve osobe. Malo iznad se može pronaći šljunčana podloga, te betonski platoi sa strana. Plaža ima tuševe i kabine za presvlačenje. Nalazi se u naseljenom mjestu i jako je posjećena. Iza plaže se nalazi maleni kameni zidić, iza kojeg je šljunčani nasip, pogodan za sunčanje i cjelodnevno izležavanje. Dalje su ugostiteljski objekti sa odgovarajućom ponudom za goste. U morskom plićaku se nalazi vodeni park, gdje djeca provode dane igrajući se, dok se roditelji bezbrižno odmaraju. Luksuzno odmaralište, koje se nalazi u blizini, značajno podiže ekskluzivnost čitavog mjesta. Ponuda unutar spomenutog odmarališta kompletna je, i značajno bogatija. Ako odsjednete u ovom odmaralištu, bez obzira na bazene unutar kruga, svakako prošećite do plaže da uživate u valovima čistog mora. Voda ovdje zna biti valovita, ali je i dalje ugodno topla, baš za kupanje. Preporuka: Zlatna Uvala Rovinj.

U blizini: Resort Amarin, Istarska Hiža restoran, Family Hotel Amarin


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Amarin Rovinj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala