# Crkva Gospe od Anđela Poreč Raspored misa

Istra

Poreč
Crkva Gospe od Anđela nalazi se na Trgu slobode u Poreču, nedaleko od starogradske jezgre. Crkva je izgrađena u baroknom stilu 1746 na mjestu ostataka ranije, romaničke crkve. Crkvu krasi prekrasan barokni zvonik visok 18 metara. Unutar crkve se nalaze nekoliko oltara a na glavnom oltaru se nalaze kipovi Blažene Djevice Marije,  svete Katarine i svetog Dominika. U crkvi se nalaze orgulje iz 1924. godine koje su ovamo prenesene iz bazilike. Biskup Gaspar Negri ovdje je izgradio dominikanski samostan koji je ukinut 1806. godine.

Raspored svetih misa

Raspored svetih misa za Crkva Gospe od Anđela Poreč pogledajte na linku: zupaporec.com/raspored-bogosluzja.html
Pročitajte izvorni članak
Crkva Gospe od Anđela Poreč
Crkva Gospe od Anđela nalazi se na Trgu slobode u Poreču, nedaleko od starogradske jezgre. Crkva je izgrađena u baroknom stilu 1746 na mjestu ostataka ranije, romaničke crkve. Crkvu krasi prekrasan barokni zvonik visok 18 metara. Unutar crkve se nalaze nekoliko oltara a na glavnom oltaru se nalaze kipovi Blažene Djevice Marije,  svete...
Na ovim stranicama možete saznati radno vrijeme za navedeni objekt, trgovinu, ustanovu ili raspored misa za neku od crkvi. Rezerviraj.hr je uložio maksimalne napore kako bi provjerio točnost podataka, međutim oni su podložni promjenama i ne možemo garantirati njihovu točnost pa vas molimo da sve informacije još jednom provjerite na službenim stranicama. Ove stranice služe isključivo u informativne svrhe. Također, radno vrijeme se može razlikovati nedjeljom, praznicima i blagdanima (Nova godina, Sveta tri kralja, Tijelovo, Dan antifašističke borbe, Dan državnosti, Dan neovisnosti, Dan svih svetih, Uskrs , Uskršnji ponedjeljak, Praznik rada, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Velika Gospa, Božić, Sveti Stjepan. ). Trudimo se provjeriti i razlikovati zimsko i ljetno radno vrijeme kako bi naše informacije bilo što točnije. Sve netočne informacije nam možete dojaviti klikom na kontakt na dnu stranice. Sve objekte smo razvrstali po regijama i gradovima od onih najvećih Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Dubrovnik, Vodice, Makarska pa do manjih mjesta i sela. Za pronalazak određene lokacije možete koristiti tražilicu na vrhu stranice.