Plaža Divna – Pelješac slike

# Plaža Divna – Pelješac slike

Južna dalmacija

Trpanj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Trpanj
17.03.2017. 09:38 dodajeIvan

Na sjevernoj strani poluotoka, u uvali Divna se nalazi istoimena plaža. Ispred plaže se nalazi otočić koji krasi pogled prema moru, kao i jahte usidrene u njegovoj blizini. Do plaže se stiže iz mjesta Duba, ili još jednog malenog naselja na Pelješcu – Donja Vrućica. U neposrednoj blizini ove prekrasne plaže smjestio se istoimeni kamp, te kafić koji će vas oduševiti osvježavajućom ponudom pića. Plaža je šljunčana, dosta prostrana i sa blagim prilazom moru. Neki manji dijelovi plaže imaju prirodnog hlada, ali je većinom šljunak stalno na udaru sunčevih zraka. Za dobar odmor, i ten bez straha od opeklina savjetujemo vam da se namažete kremom i ponesete suncobran. Na ovoj plaži će te sigurno uživati, dobro se odmoriti i zaboraviti na sve brige. U blizini se nalazi još jedna prekrasna plaža - Duba.

U blizini: Otok Divna, Caffe Bar, Uvala Divna, Autocamp Divna, Camp Divna 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Divna – Pelješac slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala