Plaža Duba – Pelješac Croatia

# Plaža Duba – Pelješac Croatia

Južna dalmacija

Trpanj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Trpanj
17.03.2017. 08:28 dodajeIvan

Za ovu plažu mnogi tvrde da je među ljepšima na Pelješcu. Nemamo razloga vjerovati drugačije, posebno ako pogledamo fotografije plaže i gostiju kako uživaju na njoj. Plaža Duba se nalazi na sjevernoj strani poluotoka Pelješac, u mjestu Duba. Šljunčana je ovo plaža, jako prostrana i čista. Prilaz moru je blagi, pogodan i za dječju igru te osobe koje slabije plivaju. Nema na plaži prirodnog hlada pa bi bilo dobro da ponesete suncobran, i svakako da se zaštitite kremom za sunčanje. Plažu sa svih strana okružuje nisko raslinje zelenih boja. Odličan je to kontrast za bijelu ugrijani šljunak, i blago zelenkaste nijanse mirnog mora. Nalazi se izvan naseljenog mjesta, pa nema ponudu kafića ili restorana. Ovo je plaža za uživanje u pravom prirodnom okruženju. Dođite i uvjerite se. U blizini se nalazi još jedna prekrasna plaža - Divna Pelješac.

U blizini: Autocamp Luka Trpanj 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Duba – Pelješac Croatia
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala