Plaža Vrgorac Orebić Kućište

# Plaža Vrgorac Orebić Kućište

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Orebić
16.03.2017. 13:00 dodajeIvan

Luksuzni restorani, apartmani, kafići i vile – objekti su koji okružuju plažu Vrgorac u Orebiću. Popularna je naša plaža, najviše među gostima lokalnih apartmana i vila. Dođu naravno i drugi gosti, da uživaju u ljepotama plaže. Sačinjena je od krupnijeg šljunka, te prošarana manjim molovima za vezanje brodica. Plaža je u dodiru sa mirnim i ugodno toplim morem. Ima lagan ulaz u vodu i prikladna je za sve kupače. Ako ste odsjeli u nekom od obližnjih apartmana uvjereni smo da nećete ići na neku drugu plažu. Ovdje imate sve što poželite, od mjesta za kupanje i sunčanje, pa do velikog izbora jela i pića. Plaža na nekim dijelovima ima hlada, ali sa sobom možete ponijeti suncobran da uživate na suncu malo bliže moru. Veselimo se vašem dolasku. Preporuka: Plaža Trstenica Orebić

Plaža Vrgorac Orebić Kućište
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala