Kamp Vala Plaža Pelješac

# Kamp Vala Plaža Pelješac

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Orebić
16.03.2017. 08:22 dodajeIvan

Usudili bi se reći da je ovo jedna od najljepših plaža na našem poluotoku. Plaža Vala nalazi se na južnoj obali poluotoka, između Orebića i mjesta Podobuče. Lijepo je uređena, čista i jako popularna. Pored plaže se nalaze kampovi, apartmani i bar na plaži. Ponuda je vrhunska, posebno ako joj pridodamo i Adriatic ronilački centar. Možete se i vi iskušati u ronjenju, pa da pogledate kakav biljni i životinjski svijet se kroje dole ispod. Pogledate li priložene fotografije možemo se složiti da našu plažu krasi kontraste zelenila od iza, koje prekida lijepo u kamenu ozidana gradnja na što se nastavlja šljunak koji završava u moru. More je jako čisto, mirno je i ugodno toplo. Boja mora ovisi o položaju i jakosti sunca. Prelijevaju se tamno plavi tonovi, koji nekada mogu poprimiti tamne nijanse zelene boje. Ako nas posjetite uvjereni smo da ćete uživati, dobro se odmoriti i zabaviti. Ponuda jela i pića je kod nas vrhunska. Ovdje imate sve. Dođite, ostavite brige iza sebe i opustite se. Uživanje i odmor su zagarantirani.

U blizini: Beach Bar Adriatic, Scuba diving center Adriatic, Holiday Resort Adriatic, Camp "Vala". Preporuka: Kamp Paradiso Pelješac. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Kamp Vala Plaža Pelješac
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala