Plaža Trstenica Orebić Pelješac

# Plaža Trstenica Orebić Pelješac

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Orebić
16.03.2017. 08:46 dodajeIvan

Ako idete od obale prema Orebiću, ovo je prva plaža na koju nailazite, a da se nalazi u spomenutom mjestu. Plaža Trstenica je popularna i uvijek dobro posjećena. Sačinjena je od krupnijeg šljunka, ali je pod morem podloga pješčana. Pristup vodi je blag, sa dovoljnim plićakom za dječju igru i zabavu za one koji slabije plivaju. Malo dalje već dolaze veće dubine, pogodne za iskusnije plivače. Na morskoj površini se nalazi i vodeni park, da bi zabava za djecu bila kompletna, a odmor za roditelje bezbrižan i potpun. Na plaži nema mnogo hlada, ali možete iznajmiti suncobrane ako zatreba. Bogata je i ponuda na plaži, pa ćemo spomenuti i kamp Dalmata, apartmane i Centar vodenih sportova Orebić. Tek malo dalje, nekih 5-10 minuta lagane šetnje nalazi se i konoba sa bogatom ponudom jela i pića. Blizu restorana se nalazi još jedan autokamp Trstenica.

 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Trstenica Orebić Pelješac
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala