Island Hopping u Hrvatskoj - Biciklom!

# Island Hopping u Hrvatskoj - Biciklom!

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
12.11.2018. 10:41 dodajeMarina Godić

Ove godine odlučila sam se za avanturu, životni izazov koji sam imala - putovanje biciklom. Ne samo putovanje već i dugačku udaljenost, u trajanju od više dana, test izdržljivosti - u osnovi, iskustvo života. Mjesto za koje sam odlučila bila je Hrvatska, odnosno - vožnja sam biciklističke ture po otocima!


Plan je bio ovo: letim u Pulu, trajektom do Cresa, zatim Krka, zatim Rab, Pag, Ugljan, Brač i letim iz Splita. Propustiti ću Dubrovnik, ali ima vremena za to. Htio bih zahvaliti Redditu što mi je pomogao da planiram ovaj put!U Puli me čekao bicikl, samo sam trebala odlučiti treba li krenuti ravno iz Pule ili se voziti izravnim trajektom? Bila sam optimistična, pa sam odlučila voziti najbližem otoku Cresu - ali hej, Istra je poluotok.Vožnja je bila nevjerojatna, Istra je lijepa i cesta vas vodi tik uz more. Nisam se osjećala umornom vožnjom do Brseča, ali čekanje na trajektu bilo je iskreno iscrpljujuće. Također sam se osjećala malo avanturistično na početku i ​​provela sam noć na plaži u Porozini.Slijedeći dan bio je izazovan, morala sam doći do Meraga i preko Krka, ali moj je ležaj bio u Malinskoj, što je dodatna vožnja prema. Krk je lijep, ali razvijeniji od Cres. Krk je prepun turističkih znakova - uglavnom na njemačkom - Zimmer Frei, Ferienhaus Krk, itd.Malinska je bila odličan odmor nakon jučerašnjeg spavanja na otvorenom. Rab, s druge strane, bio je posebno iskustvo, priroda je bila mnogo surovija - stjenovita, bez sjene, i morala sam se voziti sve od najsjevernije točke do najjužnije točke da bih stigla do Paga.To je bio i jedini put da bih se trebala vratiti na kontinent prije nego što sam mogla nastaviti dalje sa svojom island hopping avanturom. U drugom dijelu ću nastaviti s pričom!
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala