Muzej iluzija Zagreb

# Muzej iluzija Zagreb

Središnja Hrvatska

Zagreb

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Muzej iluzija ZagrebPosjetite Muzej iluzija i zakoračite u fascinantni svijet iluzija. Prolaskom kroz prostorije Muzeja, vaša osjetila bit će zavarana toliko da ćete do neke granice izgubiti povjerenje u njih. Dok se to događa, Vi ćete biti oduševljeni, i tražit ćete sljedeće eksponate.

Muzej ima više od 70 eksponata, a samo neki od njih su:

Iluzija stolice

Kaleidoskop

Hologrami

Mirage

Rupa bez dna

Soba ogledala

Ames soba

Te još mnogi drugi eksponati koji će očarati i mlade i stare.

U Muzeju možete doživjeti intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo. Prostorije će ponuditi posjetiteljima odlično mjesto za nova iskustva. Pogledajte i doživite eksponate sa obitelji, prijateljima ili pak sami. Muzej nije zamišljen isključivo za djecu (najmlađu publiku) jer će u pripremljenim eksponatima svi da uživaju.

Što Muzej iluzija nudiU kosoj sobi možete doživjeti anti gravitaciju, ili se pak možete „izgubiti“ u sobi ogledala. Muzej ima još mnoge optičke varke, sve pripremljene da, zavaravajući osjetila – oduševe posjetitelje.

Ako nas posjetite možete uživati u najvećoj zbirci holograma u ovom dijelu Europe.

Više od 70 eksponata respektabilna je brojka, i svatko će pronaći svoj omiljeni. Muzej dakle nudi odličnu zabavu za obitelj i grupe. Posebno će biti oduševljena djeca, ali i roditelji koji znaju neke stvari iz fizike, ali ih nekako uspijemo zavarati da posumnjaju u svoje znanje i osjetila.

Muzej iluzija Zagreb
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala