Kamp i plaža Galeb u Omišu

# Kamp i plaža Galeb u Omišu

Srednja dalmacija

Omiš

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Omiš
25.02.2017. 14:24 dodajeIvan

Kamp se nalazi na prelijepoj plaži. Ova plaža posebna je po sitnom pijesku, i po tome što je okružuje boćata voda. Naime, plaža je nastala na obali ušća rijeke Cetina, i prirodno je okruženje u kojem danas uživaju mnogi. Kamp zauzima veću površinu neposredno pokraj ušća, a objekti kampa dolaze i do same plaže. Ako ste gost ovdje, plaža vam je na dohvat ruke, a more tek par metara dalje. Posebnost plaže je i sitna trava koja raste na pojedinim mjestima iz pijeska, te posebno riblje vrste koje žive u boćatoj vodi. Ako imate bilo kakvu opremu za roniti, svakako istražite vodeni svijet na ušću. Zabavni sadržaj na plaži je bogat, kao i sama opremljenost plaže. Ako i niste zauzeli mjesto pod hladom, možete iznajmiti suncobran ili iskoristiti svoj – ako ga imate. Kamp i plaža pored kampa idealno su mjesto za obitelji sa djecom. Mladi parovi neće ostati ravnodušni, kao ni grupe prijatelja koji zajedno idu na odmor. Dođite i uvjerite se u ljepotu naše plaže. Veselimo se vašem dolasku. Preporuka: Plaža Punta Omiš, plaža Čelina - Stanići.

U blizini: cafe bar berekin, picerija gajeta duće, Caffe Bar Tamarin Zenzo, Restaurant Brguja - Mojito cocktail bar Omiš


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Kamp i plaža Galeb u Omišu
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala