Duga Uvala – Čiovo

# Duga Uvala – Čiovo

Srednja dalmacija

Čiovo (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Čiovo
18.02.2017. 12:13 dodajeIvan

Duga Uvala na otoku Čiovo je usamljena plaža - uvala pored mjesta Okrug Gornji, izolirana i pogodna za one koji žele da uživaju u miru i tišini. Ističe se s kristalno čistim more tirkizne boje. Plaže u uvali su raznolike, od stjenovitih, pješčanih i šljunčanih. U uvali nema gužvi niti previše kupača. Nalazi se na osamljenom mjestu i zbog toga je pogodna za uživanje i mir. Iako se na plažu može stići kopnom, mnogi ovdje dođu s brodicama. Malene jahte usidre se u plićaku, a vlasnici uživaju u lijepom osvježavajućem moru. Svega par sto metara od uvale se nalazi otočić Sveta Fumija i Kraljevac. U uvali se od ugostiteljske ponude nalaze Konoba Duga, restoran s prekrasnim pogledom odličnom poslugom i mediteranskom hranom, restoran Didovo oko, cafe Bar Labadusa i Laganini beach club. More je mirno i čisto, uz plažu plitko i pogodno za sve osobe. Ipak, kako je plaža izolirana, ovdje dođu samo spretniji. Ako ste naumili posjetiti ovu plažu sa sobom ponesite sve što vam može zatrebati. Nema trgovina u blizini, kao ni kafića ili restorana.

Duga Uvala – Čiovo
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala