Plaža Kava Slatine Čiovo

# Plaža Kava Slatine Čiovo

Srednja dalmacija

Čiovo (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Čiovo
18.02.2017. 12:00 dodajeIvan

Jedna od najljepših plaža na otoku Čiovo je svakako plaža Kava. Nalazi se na krajnjem dijelu, na Istoku i gleda na grad Split. Plaža je u nenaseljenom dijelu, izdvojena i potpuno okružena prirodnim ljepotama. Pored plaže se nalazi tek jedan bar, da ugosti kupače kojima je potrebno osvježavajuće piće. Kontrast boja na plaži je nešto zaista očaravajuće. Stijene koje štite plažu djelomično su obrasle zelenilom borovine, a modre boje mora u kombinaciji sa šljunkom daju potpuni vizualni spektakl. Ako želite dobre fotografije sa godišnjeg odmora, na ovoj plaži imate mnogo mjesta za odličnu fotografiju. Vaši prijatelji će vam zavidjeti i poželjet će da i oni dođu već sljedeće ljetne sezone. Uživajte na našoj prelijepoj plaži, na otoku Čiovo. U blizini ove paže se nalazi plaža Glorija. Veselimo se vašem dolasku. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Kava Slatine Čiovo
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala