Plaža Njive Premantura

# Plaža Njive Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Premantura
31.03.2017. 11:14 dodajeIvan

Krupniji oblutci između stjenovitih ploha odlično su mjesto za provod u miru i tišini. More koje zapljuskuje plažu Njive čisto je i ugodno toplo. Ulazak u more lagan je, kao i mjesto na srednjem dijelu plaže. Oni malo spretniji mogu pronaći svoj kutak na obližnjim stijenama. Iako je udaljena, plaža Njive dobro je posjećena, a na nju dođu svi uzrasti. Iza plaže dominiraju jarke zelene boje borovih iglica, dok se prema moru nastavlja kristalno zelena boja koja poprima plave tonove ovisno o dubini mora. Nedaleko od plaže se nalazi popularan Dinosaur park. Plaža je prelijepa i zbog toga je mnogi vole. U blizini plaže nemate luksuz u obliku ugostiteljskih objekata, zbog čega vam savjetujemo da na plažu dođete unaprijed pripremljeni. Ako dolazite na cjelodnevni izlet, sa sobom ponesite sve potrepštine. Uživajte u potpunosti, izvan dohvata svakodnevnice.

Objekti u blizini: Njive beach bar, uvala Toreta, Uvala Portic

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Njive Premantura
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala