Plaža Punta Bajlo Zadar

# Plaža Punta Bajlo Zadar

Sjeverna dalmacija

Zadar

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Zadar
15.02.2017. 11:58 dodajeIvan

Plaža Punta Bajlo se nalazi na kraju najpoznatije šetnice u Zadru u naselju Arbanasi, u blizini je plaža Pod Brig. Sa koje god strane pogledate, ova plaža plijeni posebnom ljepotom. Plažu posebno ukrašavaju kameni nasipi, svjetionici i promet većih brodova u daljini. Sve to zajedno čini posebnu ljepotu u pogledu na more. Prostire se ova plaža velikom dužinom uz obalu, a kako je smještena u gradskoj zoni za očekivati je njezina raznolikost. Sa jedne strane je šljunkovita, dok je na drugim mjestima betonirana ili urađena od krupnog kamena. Svi koje žele doći, neka to i učine. Nećete ostati razočarani. Plaža je otvorena za sve goste, za ugodno druženje, sunčanje ili kupanje u čistom moru. Pogledajte fotografije, da doživite samo mali dio onoga što vas čeka kada dođete. Na plaži se nalazi kafić Tequla Sunrise, prekrasno mjesto za kavu s vjerojatno najljepšim pogledom u Zadru. Nedaleko od ove plaže, ako se zaputite arbanaškom šetnicom dolazite do plaže Kolovare. Temperatura mora Zadar

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Punta Bajlo Zadar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala