Plaža Kolovare Zadar

# Plaža Kolovare Zadar

Sjeverna dalmacija

Zadar

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Zadar
15.02.2017. 09:24 dodajeIvan

Plaža Kolovare gradska je plaža i proteže se istoimenom ulicom u Zadru. Zbog bogate gradske povijesti, i činjenice da se plaža nalazi u samom centru, pored stare jezgre grada, oko plaže se pronalaze mnoge stare građevine. Sa sjeverne strane ovu plažu krase stare zidine, no idući prema jugu plaža se uklapa u prirodnu okolinu, i malenu šumu koja joj krasi zaleđinu. U blizini ove plaže, između barova Popaj i Portos se nalazi malena plažica Karma a ako nastavite dalje kroz Arbanašku šetnicu za 10ak minuta hoda dolazite do plaže Podbrig Arbanasi i Punta Bajlo.  Čisto more krasi ovu plažu, te prelijepo uređena obala. Jednim dijelom plaža Kolovare je šljunkovita, no većinom je to betonirana plaža sa mnogim zidanim pristupima u vodu. Omiljena je kupačima, i uvijek dobro popunjena. Plaža je opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje kao i povišenim osmatračnicama za spasioce koji budno motre na kupače. Pored plaže su mnogi kafići, klubovi i restorani. Ničega vam neće nedostajati, i ovim putem vas pozivamo da dođete i uživate u Zadru i ovoj prelijepoj zadarskoj plaži.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Kolovare Zadar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Šljunčana plaža koja se nalazi ispred hotela Kolovare u Zadru, pored bolnice gdje se nalazi i parking na kojemu se parkiraju većina kupaća, jedna je od najpopularnijih plaža u gradu. Plaža se nalazi na šetnici koja spaja stari dio grada s naseljem Arbanasi. Na samoj plaži se nalazi velik broj ugostiteljskih objekata, jedan restoran, fast-food te desetak kafića.


  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala