Plaža Karma Zadar

# Plaža Karma Zadar

Sjeverna dalmacija

Zadar

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Zadar
15.02.2017. 10:09 dodajeIvan

Plaža Karma se nalazi se odmah do plaže Kolovare, na popularnom mjestu. Samim time, plaža je popularna i poprilično popunjena. Najveći postotak gostiju ove plaže su mladi parovi, posebno zbog klubova u blizini i nekih koji idu čak do kraja obale, te se „naslanjaju“ na more. Zabave ovdje neće nedostajati. Za svoje goste, mještani redovno organiziraju prigodna događanja, a zbog živahni gostiju, zabavno je na plaži uvijek. Na nekim dijelovima plaža Karma je šljunkovita, dijelom betonirana, a na jednom kraju sačinjena je od pijeska. Ovdje ima mjesta za svakog. Odaberite za sebe ono što vam najbolje odgovara. Lokalni kafić nalazi se doslovno uz sam rub i zapljuskuju ga valovi mora. Idealno je mjesto za osvježenje i uživanje u pogledu koji imate pred sobom. Pored kafića se nalazi mol sa kojeg skaču najmlađi, i oni stariji koji se osjećaju mlado i željni su vratolomija. Ako krenete uz šetnicu prema naselju Arbanasi dolazite do plaža Pod Brig i Punta Bajlo.

Plaža Karma Zadar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Plaža Karma u Zadru nalazi se pored plaže Kolovare između kafića Portos i Popaj. Do plaže možete doći i šetnicom iz naselja Arbanasi. Plaža je bogata ugostiteljskom ponudom, osim navedena 2 kafića tu su još nekoliko kafića, 2 restorana u blizini i ostali sadržaji. Parking je najbolje potražiti na parkiralištu obližnje bolnice.
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala