Plaža Paltana bar Banjole

# Plaža Paltana bar Banjole

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Banjole
30.03.2017. 15:37 dodajeIvan

Pomalo izdvojena od naselja i turističkih objekata plaža Paltana pružit će potrebni mir i tišinu. Naravno, ako tražite odmor bez velike galame, gužve i okolnih događanja onda je ova plaža kao stvorena za vas. Nalazi se u naselju Banjole, ali ipak izvan urbanističkih zona. Plaža je šljunčana, sa mirnim i ugodno toplim morem. Na plaži imate klupe, a na pojedinim mjestima i borove koji rade odličan prirodni hlad. Posjetite našu plažu, posebno ako spadate u spomenutu skupinu – koji vole mir i tišinu. Ovdje vas neće uznemiravati velike gužve, ili prolazak velikog broja ljudi. Želimo vam ugodan boravak i odmor kakav ste zaslužili.

Objekti u blizini: Konoba Pap, restoran Molo Del Mark, Paltana Bar

Paltana Bar


Na plaži se nalazi i Paltana bar u kojem se možete okrijepiti a u baru se u večernjim satima održavaju razne zabave.  Paltana bar

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Paltana bar Banjole
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala