Plaža Kamp Indije Banjole

# Plaža Kamp Indije Banjole

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Banjole
30.03.2017. 15:21 dodajeIvan

Plaža Indije nalazi se pokraj istoimenog turističkog naselja, a na samoj plaži nalazi se i ronilački centar istog imena. Plaža je sačinjena od ravnih stjenovitih ploha. More je mirno i ugodno toplo. Iza plaže se nalazi šuma sa mnogo hlada, kao i ugostiteljski objekti. Iako se na plaži možete sunčati, te kupati u moru, ovdje većinom dolaze zaljubljenici u ronjenje i istraživanje podvodnog svijeta. Ako imate želju zaviriti ispod površine mora, dođite i rezervirajte jednu turu sa profesionalcima.U blizini se nalazi popularna plaža Centinera.

Kamp Arena Indije Banjole


Kamp Arena Indije se nalazi u blizini mjesta Banjole, nedaleko od Pule na malenom poluotoku. Kamp je miran, okružen borovim šumama i prekrasnim plažama a kapacitet kampa je 1500 osoba. U samom kampu se nalaze dva restorana i velik broj sportskih aktivnosti. 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Kamp Indije Banjole
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala