Plaža Centinera Banjole Istra

# Plaža Centinera Banjole Istra

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Centinera se nalazi u naselju Banjole u borovoj šumi što osigurava hladovinu svim gostima koji se žele sakriti od suca. Plaža je dijelom šljunčana i dijelom stjenovita. Idealna je za djecu jer ima dosta plitkih dijelova. Od sadržaja na plaži se mogu iznajmiti čamci, ležaljke, suncobrani, bicikl za po vodi, maleni vodeni park za djecu a od gastronomske ponude tu su nekoliko restorana i barova u blizini. U sezoni tu su i animatori koji animiraju goste besplatno nekoliko puta na dan. U blizini se nalazi popularna plaža Paltana Banjole.

Plaža je prilagođeni djeci i izvrsno je mjesto za obitelji zbog bogate ponude za djecu, mnoštvo vodenih aktivnosti i blagog ulaza u more. Parkiralište je besplatno. Nedostatak je prevelika gužva u srcu sezone. U blizini se nalaze kampovi Arena Indije, auto kamp Peškera i kamp Diana.

Foto: .medulinriviera.info


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Centinera Banjole Istra
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala