Plaže Dubrava i Delfinka Otok Pag slike

# Plaže Dubrava i Delfinka Otok Pag slike

Sjeverna dalmacija

Bošana (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Bošana
31.01.2017. 08:17 dodajeIvan

Između stijena, u malenoj uvali smjestila se i ova prelijepa plaža na Pagu. Odmah pored plaže Dubrava nalazi se plaža Delfinka. Plaža Dubrava prirodni je ambijent, omeđena stijenama sa tri strane, te morem i pogledom prema obali Hrvatske. Čisto more krasi ovo mjesto, a zelenilo upotpunjuje tu ljepotu. Iako je plaža obogaćena zelenilom i raslinjem, pravog hlada ovdje nemate. Ako posjetite plažu svakako sa sobom ponesite suncobran i dobro se zaštitite od sunčevih zraka. Dubrava je šljunkovita plaža, u sredini, dok na stranama iz mora izranjaju stijene pogodne za skakače ili osobe koje se vole sunčati bez znatiželjnih pogleda okolo. Pogodna je za obitelji s malom djecom, kao i za parove koji žele uživati u miru i tišini. U blizini plaže nemate ugostiteljske objekte, ili neke popratne sadržaje pa sve što vam može zatrebati ponesite sa sobom. Ovo je mjesto za uživanje i odmor. Preporuka: Plaža Elena između Bošane i Kolana.

Plaža Beritnica Pag

Preporuka: Plaža Beritnica pag 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaže Dubrava i Delfinka Otok Pag slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala