Otok Pag – Bošana plaže

# Otok Pag – Bošana plaže

Sjeverna dalmacija

Bošana (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Bošana
27.01.2017. 13:39 dodajeIvan

Bošana je maleno mjesto na otoku Pagu, udaljeno tek par kilometara sjeverno od grada Paga. Specifičan reljef ovog područja krije prelijepe plaže, rekli bismo – nasukane između strmih stijena koje uranjaju u more. Sa uzvišenih ravnica gosti imaju prelijepi pogled na Paški zaljev, kao i na plaže skrivene u podnožju stijena. Posebnu ljepotu ovim šljunkovitim plažama daju baš te stijene koje ih okružuju i skrivaju svoje kupače od znatiželjnih pogleda. Ako volite manje gužve i osjećaj intimnosti, plaže u Bošani su idealne za vas. Plaža u Bošani nema u ponudi ugostiteljske objekte ili neke rekvizite za zabavu u vodi, no za miran ugođaj i uživanje u tišini to vam neće ni trebati. Preporuka: Ako ste na otoku Pagu svakako posjetite plažu Beretnicu. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Otok Pag – Bošana plaže
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala