Plaža Podvare u Sukošanu Hrvatska

# Plaža Podvare u Sukošanu Hrvatska

Sjeverna dalmacija

Sukošan

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Sukošan
25.01.2017. 10:13 dodajeIvan

Na samom vrhu poluotoka u Sukošanu, na zapadnom dijelu nalazi se ovo prelijepo mjesto uz more. Kamena plaža udaljena je od samog centra Sukošana, i kao takva je odlična za kupanje i odmor uz more. Plaži možete pristupiti automobilom, ako pratite Put podvare, a obližnji restorani, kafići i slični ugostiteljski objekti ponudit će sve što je potrebno za potpuni užitak. Plaža je pristupačna i pogodna za kupanje svim uzrastima. Uživajte u toplim zrakama sunca uz povremeno osvježenje u slanoj vodi. Ako se odlučite doći na ovu plažu sigurno će vam ostati u jako lijepom sjećanju. U blizini plaže Podvare nalazi se istoimeni kamp, pravo mjesto za avanturiste i osobe koje žele dodatnu dozu intimnosti kao i samostalnosti kroz svoj odmor. Iako se ne radi o službenoj fkk plaži, na ovom dijelu Sukošana se često mogu pronaći nudisti. Najpoznatije plaže u Sukošanu su Dječji Raj i Portus D marin.

Plaža Podvare u Sukošanu Hrvatska
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala