Plaža Dječji raj – Sukošan

# Plaža Dječji raj – Sukošan

Sjeverna dalmacija

Sukošan

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Sukošan
25.01.2017. 10:24 dodajeIvan

Ova plaža je i najpoznatija plaža u Sukošanu. Ako pogledate naše fotografije lako je zaključiti zbog čega je tako. Plaža Dječji raj doslovno obiluje sadržajem za djecu, no i za odrasle. Veliki broj ugostiteljskih objekata pružaju vrhunsku uslugu i mjesto su odakle, dok uživate u piću, promatrate klince koji se zabavljaju u vodi. Tu su dječji tobogani, razni rekviziti na napuhavanje i ostale igre u vodi koje će ih okupirati dok vi uživate i mislima ne brinete da će im biti dosadno. S pravom se ova plaža tako naziva, s tim da bi dodali kako je Dječji raj zapravo raj i za roditelje. Ako ste došli sa obitelji, i želite provesti nezaboravne trenutke sa partnerom i djecom, ova plaža će vam pružiti baš to. Čisto more, šljunak i sunčano nebo su recept za nezaboravne trenutke na moru. Ostali rekviziti i sadržaj za djecu samo je dodatni šlag na tortu. Svi koji vole fotografiju i poziranje ispred objektiva bit će oduševljeni, jer plaža Dječji raj nudi zaista puno mjesta za ovjekovječiti trenutke sa odmora. Pokažite vaše fotografije i prijatelji će biti ljubomorni. Već sljedeće sezone svi će htjeti u Sukošan, na plažu Dječji raj.

Sukošan apartmani uz plažu dječji raj
Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Dječji raj – Sukošan
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala