Plaža u Umagu ispred CampingIN parka

# Plaža u Umagu ispred CampingIN parka

Istra

Umag

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Umag
20.03.2017. 10:43 dodajeIvan

Jedna je ovo od ljepših plaža u blizini Umaga. Osim toga, plaža je jako dobro opremljena, i shodno tome odlično posjećena. Najbolje od svega je to što se naša plaža nalazi u blizini autokampa – CamingIN park, koji nudi vrhunski sadržaj za što bolji odmor. Plaža je šljunčana, jako dobro uređena sa dugačkim šetnicama okolo. Preporuka: Plaža Kanegra Umag. Jednim dijelom je plaža sačinjena od stijena, no i tu se nalaze betonirani platoi koji će na najbolji način olakšati pristup moru. Šetnice uz plažu su osvijetljene, dobro označene o pogodne za uživanje u večernjim satima. U spomenutom parku se nalazi veliko dječje igralište, što će svakako olakšati odmor obiteljima sa djecom. Dok se djeca igraju, roditelji mogu bezbrižno da uživaju na suncu ili hladovini obližnjih stabala. Odaberite za sebe najbolje, dođite na našu plažu i prepustite se najljepšim osjećajima. Odmor je ovdje zagarantiran.

Plaža u Umagu ispred CampingIN parka
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala