Kamp Park Umag plaža

# Kamp Park Umag plaža

Istra

Umag

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Umag
20.03.2017. 08:09 dodajeIvan

Autokamp Park u Umagu može se pohvaliti posebnim terenom, koji više podsjeća na golf teren nego kamperski plato. Fotografija će najbolje dočarati našu misao. Ispod reda drveća, gdje vidite parkirane kampere, nalazi se more. Nije puno udaljeno, tek par metara od parkirališta. Plaža je stjenovita, i sama po sebi jako nepristupačna. Ipak, po stijenama su napravljene betonske konstrukcije koje olakšavaju pristup vodi. Betonske stepenice ograđene su, popločane kamenom i na taj način uvelike olakšavaju ulazak u more, te izlazak kada vam je dosta plivanja. Kamp je jako popularan, pa tako i ova plaža. Mjesta za sunčanje ima u izobilju, te nešto hladovine kada zatreba. Plaža Lovrenčica se nalazi u blizni. Dođite i posjetite nas. Uživajte na našoj plaži, i obilježite trenutke foto aparatom. Neka vam odmor ostane u najboljem sjećanju.

U blizini: CampingIN Park Umag 4*, Holiday Mobile Homes Park Riviera, Superior Mobile Homes in Camping Park Umag 4*

CampingIN Park Umag

Kamp Park Umag plaža
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala