Plaža Lovrečica Umag

# Plaža Lovrečica Umag

Istra

Umag

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Umag
20.03.2017. 08:00 dodajeIvan

Malena plaža nalazi se uz cestu, šarolikog je terena i pravo mjesto za odmoriti na večer, kada sunce zalazi. Jednim dijelom je šljunčana, dok na par mjesta izviruju stjenovite plohe, a na krajevima je zatvorena betoniranim pristaništima za čamce i malene brodice. Spomenuta cesta je slabo prometna, idealno mjesto za večernje šetnje – posebno kada se upali rasvjeta. Na plaži imate klupe sa kojih se pruža odličan pogled na more, a iza plaže restoran sa pravom domaćinskom atmosferom. Za večernji izlazak, odmor i dobro jelo, ovo je mjesto koje tražite. Ako ste odsjeli negdje u blizini, svratite do nas i pridružite se odličnom društvu i kvalitetnoj usluzi. U blizini se nalazi plaža Špina Umag. Čekamo na vas, slobodno svratite.

U blizini: Taverna Marea Grill, restoran TAVERNA MAREA

Plaža Lovrenčica Slanik slikePlaža Lovrečica Umag
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala