Plaža Sjekirica – Brsečine

# Plaža Sjekirica – Brsečine

Južna dalmacija

Brsečine

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Brsečine
15.03.2017. 09:52 dodajeIvan

Plaža Sjekirica mami uzdahe svih koji prolaze državnom cestom D8 – poznatom kao Jadranska magistrala. Ipak, teško da ćete doći na ovu plažu sa kopna. Popularna je jako, ali najviše je posjećena sa mora, uz pomoć raznih brodica i manjih jahti. Nautičari uživaju doći ovdje, a kako i ne bi, kada ih dočeka ovako lijepo mjesto na moru. Stjenovita je ova plaža i gotovo da je otok. Naime, u dodiru sa kopnom, zbog plićaka, plaža je zapravo odvojena od obale ali i dalje na nju možete stići pješice bez potrebe da zaplivate. Zbog toga je i posebna, pa se neki usude do nje doći kroz gustiš niskog raslinja sa obale, da uživaju na ugrijanim stijenama okupanim u čistom moru. U blizini se nalazi prekrasna plaža Veliki Žal. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Sjekirica – Brsečine
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala